Tuinbeelden dieren

dierenbeeld van rvs  

tuinbeelden dieren - rvs vos
tuinbeelden dieren - vos

Gestileerde tuinbeelden van dieren. Of het nu om een kievit, valkje, vos of walvis gaat: in ieder kunstwerk probeer ik de essentie te verbeelden in zo helder mogelijke vorm. Het roestvast staal wordt geschuurd en bewerkt totdat het kunstwerk letterlijk een blikvanger wordt.

In de tuin

Bij een tuin behoren behalve planten natuurlijk ook dieren zoals vogels, eekhoorntjes, kikkers en ander klein grut. Een mooi tuinbeeld met als onderwerp een dier verrijkt en verlevendigt uw tuin op een spontane en bijzonder manier. Moderne RVS tuinbeelden van dieren zijn geschikt voor zowel voor binnen als voor buiten en zijn een aanwinst voor uw tuin of terras Het materiaal is nagenoeg onderhoudsvrij en blijft goed. .

Tuinbeelden dieren in opdracht

Ontwerp voor een tuinbeeld op verzoek is ook mogelijk. Kunst in opdracht heeft een extra waarde voor de opdrachtgever. En voor mij als kunstenaar is het een uitdaging om uw wens op een passende manier vorm te geven in een kunstwerk waar u blij van wordt of waar u door geraakt wordt.
Alle kunstwerken van rvs tuinbeelden.nl zijn unica (maar 1 exemplaar) of worden in een zeer kleine oplage gemaakt.

 

Mooie sierlijk tuinbeelden van dieren. Uitgevoerd in RVS door kunstenaar. Unieke ontwerpen van vogels - Kunst voor in de tuin.